Luiertaart kopen?

Luiertaart kopen?

april 7, 2021 0 Door hgkmmghhtr

Er is een lieve baby geboren en jij mag op kraamvisite, dan neem je natuurlijk een kado mee. Een luiertaart is een echt toepasselijk kado dat zeker van pas komt bij de kersverse papa en mama. Een luiertaart is een taart die bestaat uit tientallen pampers, hij is dus niet om op te eten helaas. Dat maakt hem niet minder leuk, de taart bevat dus pamper, maar ook nog allerlei andere leuke dingetjes. Denk aan hydrofiele doeken, speentjes en knuffeltjes. Er zijn veel diverse luiertaarten te koop. Wil je een luiertaart kopen? Kijk dan eens rond bij alle diverse taarten, er is namelijk veel keuze. Er zijn luiertaarten voor jongen en meisjes, maar ook neutrale taarten en zelfs speciale tweelingkaarten. Ga je binnenkort een luiertaart kopen? Voor een babyshower of kraambezoek is dit namelijk een hartstikke leuk kado!

Wat zit in een luiertaart

Luiertaart kopen? Een heel goed idee, maar wat zit er eigenlijk in? Een luiertaart is een taart bestaande uit meerdere lagen, net als een bruidstaart eigenlijk. Alleen is deze taart niet eetbaar, want deze bestaat uit pampers. Er zitten nog wat extra’s op om de taart te versieren. Dit zijn dingen als doekjes, knuffeltjes, speentjes of boekjes. Zo wordt de taart helemaal vrolijk en is het een echt kraamkado. In een luiertaart zitten dus eigenlijk simpelweg gewoon pampers en extra handige voorwerpen voor dagelijks gebruik. Dit maakt het ook een super nuttig kado, want elke ouder kan deze artikelen wel gebruiken. 

Verschillende taarten

Er zijn echt heel veel verschillende soorten luiertaarten. Van mooie roze prinsessen taarten tot hele stoere dino en piraten taarten. Of ga voor een mooie en rustige taart met een leuk kleurtje. Elke taart bevat weer andere extra’s en dat maakt het assortiment zo divers. Er zijn kleine taarten en grote taarten, taarten met veel extra’s en een simpele taart. Zo is er voor iedereen een passend kado te vinden. Wil je een luiertaart kopen? Dan kan het kiezen soms nog lastig zijn. Ga voor een taart wat jij vindt passen bij de aanstaande ouders of de baby. Is het geslacht al bekend? Dan kies je een passende taart. Is het geslacht nog niet bekend, ook geen probleem er zijn namelijk heel veel taarten die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes. Zoals een mooie groene of grijze taart of eentje met een jungle thema. Kortom, genoeg keuze!

Wil je een originele luiertaart kopen?

Een luiertaart is een super origineel kraamkado, want elke luiertaart is anders. Er zijn zoveel verschillende taarten in het assortiment. Dus wil je binnenkort een luiertaart kopen? Wees niet bang, er is genoeg om uit te kiezen. Het assortiment is breed, er zijn verschillende thema’s, zoals prinsessen of piraten. Voor ieder kindje is een passende taart te vinden. Van roze meisjes taarten tot echte stoere jongenstaarten, neutrale kleur taarten en tweelingtaarten. Het is allemaal te koop in het assortiment luiertaarten. Wil je een origineel kraamkado kopen voor als je op visite gaat bij een kersverse papa en mama of voor tijdens de babyshower van de aanstaande ouders. Een luiertaart kopen? Echt een goed idee!