Leuk speelgoed voor je kleintje

Leuk speelgoed voor je kleintje

mei 9, 2022 0 Door hgkmmghhtr

Wil je graag dat je dochter of zoon gewoon lekker gaat spelen met poppen speelgoed, bouwblokjes of barbies in plaats van online spelletjes op de iPad. In deze blogs tips voor leuk speelgoed voor je kleintje. 

Binnenspeelgoed

Knuffel

Een knuffel dat blijft een klassieker natuurlijk. Niets is fijner dan lekker kroelen, knuffelen en te spelen met een zachte knuffel. Kinderen hebben een enorme fantasie met een knuffel kunnen ze uren lang spelen en verhaaltjes bedenken die met de knuffel te maken hebben.

Een simpele bekertjes set

Waar je kindje zich ook zeker mee kan vermaken is een simpele bekertjes set, ze kunnen hier urenlang mee spelen door steeds de bekertjes op en af te stapelen. Je kunt gewoon zelf plastic bekertjes kopen in de supermarkt, maar ben je iets meer van de mooie kleurtjes en geen scherpe afwerking? Dan stel ik voor om gewoon zo’n bekertjes set te kopen in een speelgoedwinkel dat speciaal gemaakt is voor kinderen.

Speelgoed piano

Wordt jouw kindje rustig van muziek? Dan is dit een top cadeau. Met de speelgoed piano kan hij of zij zelf z’n eigen deuntjes maken dankzij de verschillende geluidseffecten. En na 100 keer doe jij gewoon even je oren dicht. Een speelgoed piano werkt meestal op batterijen, dus zo kan je dochter of zoon overal plaats nemen om lekker muziek te maken.

Badboekje 

In het begin vind je dochter of zoon het waarschijnlijk nog wat eng om in bad te gaan. Maar met zo’n leuk badboekje gaat die spanning wel weg, je kindje wordt afgeleid door het boekje en kan zo heerlijk ontspannen. Je hebt veel verschillende badboekjes zoals met alleen afbeeldingen, maar ook met tekst. Geen zorgen als het boekje nat wordt, het boekje is gemaakt van kunststof en kan dus tegen water. 

Buiten speelgoed

Maar zodra de zon gaat schijnen en de temperatuur stijgt willen kinderen natuurlijk ook lekker buiten spelen met ballen, skeelers, speelhuizen en natuurlijk vieze kleding komt daar ook bij kijken. Is je dochter of zoon lekker door de modder gaan rollen, of heeft in het gras gespeeld? Leuke kleding voor buitenspelen van Vingino, Feetje en Terstal zorgen voor extra speelplezier!