Je huidige woning is niet klaar voor een tweeling – een aanbouw is de ideale oplossing

Je huidige woning is niet klaar voor een tweeling – een aanbouw is de ideale oplossing

augustus 25, 2022 0 Door hgkmmghhtr

 

 

Jij en je partner waren helemaal in de wolken toen het eindelijk was gelukt om zwanger te worden. Maar nu blijkt het dat het een tweeling is, en hoewel jullie nu eigenlijk nog meer in de wolken zijn brengt dat een ander probleem met zich mee: het past simpelweg niet meer in jullie huidige woning. En in de huidige economie een nieuw huis kopen is nauwelijks te doen.

Een aanbouw huis is kan dan een oplossing bieden. Met een aanbouw breidt je je huidige woning uit. Hoef je ook niet die hele verhuizing te regelen terwijl er ook nog twee kinderen op komst zijn.

 

  • Een aanbouw staat zo

 

Vaak laat de bestaande vergunning van je erf nog wat ruimte voor extra bebouwing, maar controleer je vergunningen nog wel even. En weet je niet zeker hoe je je vergunningen moet controleren? Dat geeft niet, de aannemer die verantwoordelijk is voor de bouw van de aanbouw kan je hierbij helpen. Maar als je vergunningen eenmaal op orde zijn kan je aanbouw binnen een week staan. Dit komt omdat het grootste gedeelte van de bouw tegenwoordig al in een fabriek wordt uitgevoerd, waardoor er enkel een vrachtwagen met een aantal muren naar jouw huis toe hoeft te komen. Dit is vooral handig als je in hartje Amsterdam woont. Een aanbouw Amsterdam kan namelijk nogal wat problemen met zich meebrengen vanwege de dichtbevolktheid van het gebied.

 

  • Een aanbouw kan alles zijn dat je wil

 

Ook al zijn de meeste aanbouwen tegenwoordig prefab betekent dat niet dat je aanbouw binnen bepaalde vast stijlen moet passen. In dit geval betekent prefab namelijk dat de hele aanbouw ergens anders in elkaar wordt gezet, waarna de aanbouw in één keer op zijn plek wordt gezet. De aanbouw  zelf heeft evenveel opties als een aanbouw die op de klassieke wijze gebouwd zou worden.